2020 anses å være transformasjonsåret. Etter hvert som tilfeller av covid økte og verdens helseorganisasjon erklærte det som en global pandemi, ble folk begrenset til hjemmene sine og begynte å drive virksomheten hjemmefra. Kontor, skole, alt ble begrenset til den virtuelle verdenen.

Men konstruksjonen, som handler om jobben på stedet, har slitt med mye i disse dagene. Men med tiden fant prosjektplanleggere, konstruktører og ingeniører ut hvordan de skulle utføre konstruksjonen utenfor stedet.
Her ser vi på virkningen COVID hadde på bransjen og hvordan vi kan takle det.

Etterspørsel og tilbudsbehov

På grunn av nedstengning var det mangel på konstruksjonsmateriell. Tross alt var mange varehus lagt ned. Derfor økte etterspørselen og tilbudet redusert; dette ble årsaken til problemet med forsinkelse av byggingen.

Løsningen for dette ble funnet å bestille materialet i bulk på forhånd, så hvis det er noen låsing i fremtiden, vil konstruksjonen din ikke lide.

Helse og sikkerhet

Etter covid ble individuell helse en av de største bekymringene. Så de måtene bør tas i bruk som kan redde individet fra faren for COVID. Området bør for eksempel desinfiseres for virus før byggearbeidene starter. Dessuten, for å begrense arbeidsstyrken, brukes dronen til tilsyn. PPC av arbeidskraft utstyrt med en sensor som kan varsle om det er endringer i kroppstemperaturen, så handlingen tas umiddelbart.

Arbeidsstiler

Det meste av arbeid som utføres av konstruksjonen, utføres eksternt som til de andre feltene. Skybaserte applikasjoner vil bidra til å samle de ansatte på én plattform de bruker i byggebransjen. Videre benyttes bygningsintegrerte modeller (BIM) og 4D- og 5D-modeller for utforming og utvikling av prosjektet.

Konstruksjonsstil

Modulær konstruksjon har startet med fokus for dagens konstruksjon, hvor konstruksjonen gjøres i et kontrollert miljø, og du må fikse strukturen på stedet. Dessuten er grønn konstruksjon også i ferd med å bli vanlig fordi grønn bygging spiller en betydelig rolle i å forbedre vår velvære og forbedre luftkvaliteten.

Her i NS fiolett har vi også tatt i bruk de nye måtene å bygge hensiktsmessig på etter pandemien. Derfor vil du finne de beste konsulent- og byggetjenestene som vil passe med dagens utfordringer.