Ns Nordics Som: Designing Av Fremtidens Datasenter

Vi er pioneren innen 4D-planlegging ved bruk av AI-teknologi inkludert EVM for kostnadsberegning og rapportering på datasentre

Dette Er Oss

NS Nordics er et prosjektledelsesselskap i Norge for nærings- og boligbygg, kjøpesentre, flyplasser og veiarbeid. Vi har mangfoldig ekspertise innen både kommersielle og boligskyskrapere, infrastruktur, verditeknikk og prosjektledelse. Med over 10 års erfaring har vi bygget tilfredsstillende relasjoner med våre kunder ved å yte utmerket service med et team av kvalifiserte fagfolk for bolig- og kommersiell prosjektledelse i Norge, Storbritannia og andre land.

Tjenestene Våre

Utforsk våre tilpassede datasenteradministrasjonstjenestepakker designet for å møte de unike behovene og kravene til hver enkelt kunde.

  • TJENESTENE VÅRE

4d-modellering Av Datasentre

Blant de mest komplekse typene bygninger er datasentre slike strukturer som krever ytelse utover forventningene. For å yte raskt genererer IT og Elektrisk utstyr i datasentrene mye varme, som det kreves egnede kjølesystemer for.

  • TJENESTENE VÅRE

Kommersiell ledelse

NS Nordics AS leverer et komplett spekter av kostnadsstyrings- og mengdemålingstjenester innenfor det bygde miljøet for både byggherrer og entreprenører.

  • TJENESTENE VÅRE

Planlegging & Tidshensyn

Planlegging og planlegging er distinkte, men uatskillelige aspekter ved å administrere det vellykkede prosjektet. Planleggingsprosessen i NS Nordics er først og fremst opptatt av å velge riktige retningslinjer og prosedyrer for å nå prosjektmålene.

  • TJENESTENE VÅRE

Opptjent Verdistyring

Opptjent Verdistyring, ofte kjent som EVM, er en metodikk for å administrere prosjektytelse som inkluderer kostnader, tidsplan, teknisk omfang og risiko for å evaluere fremgang i forhold til en grunnlinje, bruke denne informasjonen til å oppdage problemer og estimere kostnader (og , til en viss grad tidsplan) på slutten av prosjektet.

  • TJENESTENE VÅRE

BIM med VR-teknologi

NS Nordics bruker BIM med VR til sine datasenterprosjekter. BIM med VR gjør det mulig for arkitekter og designere å kommunisere design bedre innenfor teammedlemmene og med kunden. I byggeaktivitet gir bruk av VR-kapasitet interessante potensialer.

  • TJENESTENE VÅRE

Risikostyring

Byggeprosjekter er en av de farligste typer arbeid. Det er tungt maskineri, mannskaper som jobber i potensielt farlige omgivelser, intrikat logistikk og risikohensyn som må håndteres. Hvordan skal du holde tidsfristen din samtidig som du reduserer alle disse risikoene?

  • TJENESTENE VÅRE

Prosjektadministrering

Vår Project Management Company-tjeneste gir fleksible og skreddersydde løsninger som leverer prosjekter effektivt og konsekvent samtidig som kundens mål og oppdrag oppfylles.

  • TJENESTENE VÅRE

Ressursforvaltning

Ressursforvaltning er en integrert del av alle virksomheter i dag. Med mange års erfaring sikrer NS Nordics at de riktige ressursene er tilgjengelige til rett tid og til rett kostnad for å fullføre prosjektet.

  • TJENESTENE VÅRE

Ledelseskonsultering

NS Nordics er stolte av å være det første entreprenørselskapet i Norge som tilbyr et komplett spekter av pre-konstruksjonstjenester. Med en erfaring på over 10 år i bransjen er tjenestene som tilbys av NS Nordics parallelle med ingen.

0%
VELLYKKEDE KLIENTER
0+
FORNØYDE KUNDER
0+
SERTIFIKATER & KÅRINGER
0+
ÅRS ERFARING

Bygg En Bedre Fremtid For Den Neste Generasjonen

Vi kommer til å være det ledende konsulentfirmaet for prosjektplanlegging og prosjektkontroll i verden av vår lidenskap!