Vår Forpliktelse

Erfaringene våre viser til ekspertisen vi har innenfor et bredt spekter av ulike prosjekttyper og klientbakgrunner, f.eks i henhold til funksjon, størrelse, befinnelse, byggesystemer, materialteknologi osv. Vi har arbeidet og gått i partnerskap med ledende ingeniørgrupper på internasjonale prosjekter som går på tvers av både sektorer og land.

construction of resources

Historien Om Oss!

Reisen vår begynte med et team på tre, og i dag har vi blomstret til en global tilstedeværelse med tre internasjonale kontorer. Mens hovedkvarteret vårt ligger i Norge, trives avdelingene våre i det dynamiske landskapet i Storbritannia og Asia.

For tiden har vi flere team som spenner over forskjellige disipliner. Våre dedikerte fagfolk inkluderer ingeniører med ulik kompetanse, prosjektledere, prosjektplanleggere og kvalitative og kvantitative landmålere. Med en robust bransjetilstedeværelse har vi dyrket et samarbeidsnettverk med andre ledere, slik at vi med jevne mellomrom kan engasjere spesialiserte konsulenter. Dette strategiske samarbeidet forbedrer vår evne til å levere eksepsjonelle løsninger for våre kunder på tvers av et spekter av prosjekter.

200+

FORNØYDE KUNDER

5+

SERTIFIKATER & KÅRINGER

10+

ÅR MED ERFARING

Våre Prosjekter

Blant de mange prestasjonene i porteføljen vår er her en kort oversikt over de vellykkede prosjektene våre.

Slik Kan Vi Hjelpe

Uansett om det er snakk om en PORTEFØLJE, et program eller prosjektledelse leverer vi innovative framgangsmåter som sørger for at hvert prosjekt oppnår sitt fulle potensiale med aller best mulig RESSURSADMINISTRERING OG lønnsomhet.

Slik Fungerer Vi!

NS Nordics AS tror på Kaizen, og dette er arbeidsmoralen som driver oss. Vi hjelper klientene våre med UTVIKLING, INNFØRING og drifting av et OMFATTENDE TIDSPLANLEGGENDE KONTROLLSYSTEM, inkludert DAG-FOR-DAG PLANLEGGING av aktiviteter, YTELSESADMINISTRERING, RAPPORTFØRING og INTEGRERING AV TIDSSKJEMAER fra interne og tredjepartsskilder inn i den generelle prosjektplanleggerens prosess, som gir et globalt program bestående av installerte EV LADEBASER.

Vi utvikler og sørger for integritet på PROSJEKTNIVÅ 1 og en MESTERLIG FULLFØRT KONTROLLPLAN, hvor vi tilbyr å legge ut oppdateringsanalyser, og sørger for at prosjektlagene gjøres klar over nøkkelendringer og påvirkningen de har på kritiske / nær kritiske arbeidsstrømmer.

Det Profesjonelle Laget Vårt:

  • Sørger for integritet og effektivitet for planelgging- og prosessmålinger så de holder seg på topp.
  • Tilbyr planleggingsveiledning til det sentrale Kontrolledelseslaget for å sørge for at alt går i tråd med Planlegging- og Ytelsesadministreringen.
  • Tilbyr kvalitetssikring av detaljerte tidsplaner og dekker aktiviteter som innebærer oppstart av drift;
  • Sørger for at tidsplansopplæring fra komplementære arbeidsområder i andre Forretningsenheter og eksterne firmaer blir brukt til sitt fulle potensiale;
  • Veileder i utvikling av tidsplaner, systemer og prosedyrer for å støtte programmet; Vurderer entreprenørers tidplanleggingssystemer i henhold til grensesnitt og framgangsmålinger for å sørge for at de etterfølger påkrav;
  • Forsikrer at tidssystemenes grensesnitt og framgangsmålinger hos entreprenørene blir effektivt innført og regelmessig benyttet;
  • Fremmer samarbeidsrelatert informasjonsdeling med lagmedlemmer og entreprenører
  • Forbedrer planleggingsstrategien, planer og prosedyrer løpende;
  • Sørger for at entreprenørende holder seg til kontraktsbasert planlegging, tidsskjema og rapportføring.

Bygg En Bedre Fremtid For Den Neste Generasjonen

Vi kommer til å være det ledende konsulentfirmaet for prosjektplanlegging og prosjektkontroll i verden av vår lidenskap!

Noen merker vi jobber med