Kulturen Vår

Vi hos NS Nordics tenker ikke bare på oss selv som Prosjektledere, men også konsulentene til de verdifulle kundene våre, og tilbyr;

  • Den høyeste standarden innen Kvalitet og Planleggingskontroll.
  • Verdistyrket design av kommersielle og beboerbygninger.
  • Planlegging og tidsføring for sivile, mekaniske og elektriske prosjekter.

I løpet av det siste tiåret har vi i NS Nordics holdt en oppadgående graf for vekst og bærekraft inn i vår fremvekst som en av de mest anerkjente, anerkjente og pålitelige merkevarene innen sivil konstruksjon.

Våre kunder er kjent med vår transparente og tilhørende tilnærming til hvert prosjekt; fri for økonomiske forsinkelser, fri for risiko for konflikt og garantert kostnadseffektive innovative konstruksjonsmetodikker godkjent og kontrollert av sertifiserte ingeniører og konsulenter.

I hjertet av all vår virksomhet er våre dedikerte teammedlemmer og arbeidsstyrke, både på og utenfor banen, som har ånden til å flytte grenser ved hver milepæl og fremme en kultur for å akseptere utfordringer og omfavne kreativ tenkning.

Vi forkjemper mangfoldige talenter, ferdigheter og bakgrunner i NS Nordics. Ved å jobbe sammen gjør vi en positiv forskjell og fortsetter å sørge for at hvert prosjekt er landets misunnelse. Vi gir en honnør til arbeidsstyrken vår, som vi anser som en integrert del av NS Nordics-familien, for ikke bare å være en del av, men også målbevisste og strebe etter å jobbe mot NS Nordics visjon.

Bygg En Bedre Fremtid For Den Neste Generasjonen

Vi kommer til å være det ledende konsulentfirmaet for prosjektplanlegging og prosjektkontroll i verden av vår lidenskap!

Noen merker vi jobber med