Våre tjenester

Styringskonsultering

Vår Project Management Company-tjeneste gir fleksible og skreddersydde løsninger som leverer prosjekter effektivt og konsekvent samtidig som kundens mål og oppdrag oppfylles.

Med over 10 års erfaring i bransjen er tjenestene som tilbys av NS Nordics uten sidestykke. Å optimalisere kundens avkastning på investeringen ved å tilby de perfekte løsningene skreddersydd spesifikt og unikt for hvert prosjekt er vårt primære mål. NS Nordics mener at innsatsen som legges ned i tiden frem til byggestart er avgjørende for at et prosjekt skal lykkes. Når byggeforberedende tjenester implementeres, kan beslutningene som tas i byggefasen spare våre kunder, tid og penger betydelig. Under pre-konstruksjon er prosjektet fullt programmert fra alle aspekter av økonomiske estimater, budsjettering og prising, til tidsplan og prosjektgjennomføring. Våre kunder vil bli utstyrt med en fullstendig kritisk baneanalyse designet og forklart av våre erfarne og kvalifiserte fagfolk, sammen med en fullstendig gjennomførbarhet og markedsanalyse av teamet vårt. Det er under forbygging at planen utvikles, og under bygging at den utføres.

Bygg En Bedre Fremtid For Den Neste Generasjonen

Vi kommer til å være det ledende konsulentfirmaet for prosjektplanlegging og prosjektkontroll i verden av vår lidenskap!

Noen merker vi jobber med