GEO Virksomhet 2023

Vi er hjertelig invitert til et arrangement av GEO Virksomhet

Ettersom potensialet til geospatiale data låses opp, er det viktigere enn noen gang for deg å koble til og samarbeide for å drive profesjonen fremover.

GEO Business 2023 vil være vert for 120 globale merkevarer og banebrytende oppstartsbedrifter. De vil vise frem den nyeste teknologien, verktøyene og løsningene for geospatial. I tillegg får du CPD-timer ved å delta på det akkrediterte utdanningsprogrammet. Over 120 økter for deg å holde deg oppdatert med den siste utviklingen.

GEO Business er på ExCeL London 15.–16. mai 2022.

NS Nordics er et eliteselskap som spesialiserer seg på strategi-, program-, prosjektledelse- og endringsekspertise. Som et kjent og uavhengig konsulentselskap har vi betydelig kunnskap innen en rekke bransjer og evnen til å møte vanskelige program- og prosjektledelseskrav. The Geospatial inviterte NS Nordics til The Geospatial-arrangementet 17. og 18. mai på Excel London, da NS Nordics opprinnelig opererer i Storbritannia, nylig hadde utvidet sin tilstedeværelse på det norske markedet, hvor de utkonkurrerte ved å presentere innovative faglige ideer.

Over 150 eksperttalere er bekreftet å tale.

Detaljer

  • Sted: London
  • Tid: 9:30 – 16:30
  • Dato: 17. og 18. mai