Elektrisitet 4.0 – En raskere vei til bærekraftige datasentre

NS Nordics deltok på denne sesjonen online på LinkedIn

I løpet av de siste 250 årene har fire teknologidrevne revolusjoner påvirket industri- og elektrisitetsverdenen samtidig. Konvergensen mellom digital og elektrisk (det vi kaller Electricity 4.0) gir en enorm mulighet til å dekarbonisere både energiforsyning og etterspørsel. Kritisk for å takle klimakrisen, en mer elektrisk og digital verden er den raskeste veien til Net Zero.

Denne økten vil diskutere viktigheten av å bygge den nye elektriske verdenen ved å tilby smart energi overalt, med spesielt fokus på digital infrastruktur.

Registrer deg nå for å finne ut hvordan Electricity 4.0 vil muliggjøre fremtiden for datasenters bærekraft og motstandskraft.

Steven Brown er segmentdirektør i Schneider Electric, hvor han leder global strategi og tilbudsadministrasjon for samlokaliseringsdatasentre. Han har over ti års erfaring med datasenterteknologi og design. Før sin nåværende rolle ledet Steven et globalt team av produktsjefer med ansvar for EcoStruxure IT-overvåkings- og administrasjonsprogramvare. Han begynte sin karriere hos Schneider Electric som systemdesigningeniør, hvor han fikk to patenter knyttet til datasenterkjøling og mekanisk infrastruktur. Steven er basert i London og har en BS i maskinteknikk fra Cornell University og en MBA fra Boston University.

Bli med oss ​​25. mai 2023 | 14:00 BST For en engasjerende økt for å få verdifull innsikt.

NS Nordics er et eliteselskap som spesialiserer seg på strategi-, program-, prosjektledelse- og endringsekspertise. Som et kjent og uavhengig konsulentselskap har vi betydelig kunnskap innen en rekke bransjer og evnen til å møte vanskelige program- og prosjektledelseskrav. NS Nordics deltok på denne sesjonen 25. mai 2023 på LinkedIn.

Detaljer

  • Sted: Online i LinkedIn
  • Tid: 15:00
  • Dato: 25 mai